Voertuigschade-Omnium

carrosserie.jpg Je auto wordt gestolen, beschadigd of je rijdt hem stuk en je moet het een tijdje zonder doen. Pas als je je auto moet missen, weet je wat je eraan hebt. Met een omniumverzekering kun je ervoor zorgen dat je je auto nauwelijks hoeft te missen. Want die zorgt er niet alleen voor dat je schade wordt vergoed, maar ook dat je binnen de korste keren weer op weg kunt.Wanneer komt je omniumverzekering je van pas ?
Je ondervindt materiële schade...

Na een zwoele zomerdag breekt 's nachts onverwachts een hels onweer los, maar je slaapt zo vast dat je er niet wakker van wordt. De volgende dag neem je de schade op. Wat blijkt ? Een boom van het park tegenover je huis werd door de bliksem getroffen en is pardoes op je auto gevallen, die op je oprit geparkeerd stond.
 
Als je zelf schade ondervindt, moet je je eigen schade betalen, zowel lichamelijke als materiële : medische kosten, de herstelling aan je eigen auto, enz. De omniumverzekering zorgt er alvast voor dat de schade aan je voertuig altijd en onmiddellijk wordt vergoed, behalve de eventuele franchise die je zelf hebt bepaald.
 
In een volledige omnium kan je volgende waarborgen hebben: brand,diefstal,glasbreuk, natuurkrachten,loslopende dieren en eigen schade.

Zoeken